Microsoftrelaterade störningar försenar öppnandet av kundtestmiljön

Microsoftrelaterade problem kopplade till en kombination av den nya releasen och den tillfälliga prestandahöjningen av kundtestmiljön (AT1) leder till problem med installationerna. Microsoft felsöker. Öppningen av kundtestmiljön (AT1) sker tidigast under måndagen. Läs mer

Starttid 2024-05-17 kl. 12:00

Release av Paket 1, 4/12

Idag, den 4/12, levereras Paket 1 av VIOL 3-lösningen till kundtestmiljön AT1.

Paket 1 är en benämning som används för beskriva den första delen av VIOL 3 som ska valideras av elva kunder som representerar branschen.
I och med denna leverans inleds kundernas verifieringsperiod, där samtliga kunder ska testa och verifiera VIOL 3, men där de elva kundföretagen som representerar branschen ska validera VIOL 3-lösningen.

Paketet bedöms att täcka ungefär 60 % av den totala redovisade volymen i Sverige och är utvald då den omfattar de mest centrala delarna av VIOL-systemet som återanvänds också i de kommande paketen, paket 2a som levereras 20 maj och paket 2b som levereras 12:e juli.

I bilagan ”Information om Paket 1” nedan finns en utförlig beskrivning av Paket 1 som inkluderar information om levererad funktionalitet, förändringar gällande roller och behörigheter, kvalitetssäkringsarbetet, Release Notes, kända avvikelser, kvarstående buggar, kvarstående funktionalitet samt information om kommande Paket 2.

All information om Paket 1 finns samlat under den nya sidan "Paket 1" på Biometria.se, och du hittar sidan här. 

 

04 Dec 04 Nyheter VIOL 3