support@biometria.se | Tel +46 60 16 87 00

info@biometria.se | Tel +46 10 228 50 00

Search form
Sök:

 

  
Tillsammans når
når vi längre
 


 ‹ tillbaka

Vi söker Testledare, Systemutvecklare och Infrastrukturtekniker

Vi är nu inne i ett av Sveriges största och mest spännande IT-projekt. Fram till 2019 förnyar vi skogsbranschens informationssystem. Utgångspunkten är en kombination av  Microsofts standardplattform Dynamics 365 och egenutveckling. Eftersom 2019 är vårt verifieringsår har verifieringsprojektet Forest Storm nu startat och tillsammans med våra kunder genomför vi fullskaletester och provdriftsstarter.
 
Testledare
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med testledning i den senaste versionen av Microsoftplattform. Applikationerna är utvecklade i bl a Dynamics 365, C#. I arbetsuppgifterna ingår även operativ testning, framtagande av arbetssätt och verktygsstöd samt projektledning.
 
Är du den vi söker?
Du har kompetens inom:
 • Test och testledning 
 • Testarbete i en agil organisation/agila team 
 • Testverktyg och testmetoder/processer 
 • Dynamics 365 for Operation eller annat affärssystem 
 • VSTF (TFS)
Vi vill att du har en högskoleutbildning inom IT, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig samt praktisk erfarenhet av test, testledning och testmodeller. SDC har implementerat ramverket SAFe varför ett agilt intresse är viktigt samt att agila erfarenheter är meriterande.
 
Som person är du öppen och positiv samt har en stark drivkraft och förmåga att leda andra mot uppsatta mål. Du kan arbeta självständigt och ser det som positivt att ha stort inflytande och ansvar i att utforma arbetet med verktyg, rutiner och kompetenshöjning av en arbetsgrupp gällande test.
 

Systemutvecklare
Arbetsuppgifter
På SDC arbetar vi inom Microsofts utvecklingsmiljöer. Arbetsmetodiken är scrum och vi använder företrädesvis Visual Studio som utvecklingsmiljö. Det vi utvecklar är till största delen webbapplikationer byggda med HTML5, Angular5, CSS, Bootstrap. För backend används C#. Målmiljöer för alla applikationer är Azure.
 
Är du den vi söker?
Vi vill att du har en högskoleutbildning inom Datateknik eller motsvarande samt god kunskap inom Microsofts utvecklingsmiljöer. Erfarenheter kring Azure Microservices är också meriterande.
Vi arbetar i utvecklingsteam och önskar personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och ett starkt personligt driv.
 
Infrastrukturtekniker
Söker du en utmaning där du får använda dig av dina tekniska specialistkunskaper och arbeta i gränslandet mellan utveckling och infrastruktur/drift? Du får vara en drivande kraft samtidigt som du får möjligheter att samarbeta med andra i våra agila team .
Huvudsakliga arbetsuppgifter är utveckling och drift av SDCs plattform där grunden idag består av Unix/Linux, Microsoft Windows/Azure, Microsoft Dynamics 365 F&O.
 
Arbetsuppgifter
Systemadministration i Unix/Linux och Microsoft Azure , Dynamics
Hantering av middleware som tex. IBM MQ, IBM Integration Bus, IBM Datapower och IBM Websphere Application Server
Installation och drift av SDCs tjänster i Azure och Microsoft Dynamics 365
Beredskap ingår i arbetsuppgifterna.

Är du den vi söker?
Du har kompetenser inom: 
 • Middleware IBM
 • Utveckling i Microsoftmiljöer
 • Microsoft Azure, Microsoft Dynamics
 • Microsoft SQL Server, Oracle
 • Drift och övervakning av IBM och Microsoftmiljö
 • PowerShell programmering

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetenser förvärvad genom yrkeserfarenhet.  Certifieringar från Microsoft och inom ITIL är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
Vad kan SDC erbjuda dig?
Vi erbjuder chansen att arbeta på en populär arbetsplats med välkända tekniker och varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas hos oss om du söker en värld av spännande uppdrag genom agil tillämpning av traditionell och senaste teknik.
 
Då SDC är en mansdominerad arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökande.
 
Placeringsort är Sundsvall och tjänsterna är på heltid.
 
Vill du veta mer?
Hör av dig till Jakob Björklund, tfn 060-16 86 61 för tjänsten som testledare, till Peter Eriksson, tfn 060-16 87 02, för systemutvecklare  eller Jan-Erik Wikman, tfn 060-16 86 98 för infrastrukturtekniker.
 
Fackliga företrädare är Marie Söder för Unionen, tfn 060-16 87 78 och Jens Nordenberg, tfn 060-16 87 37 för Akademikerföreningen SACO. 
 
Din ansökan skickar du till rekrytering@sdc.se senast den 11 juni 2018.
 
Vi skyddar dina personuppgifter
 
 Läs mer i vår integritetspolicy 

Skriv ut sidan


Ett_nummer_Kundtjänst_FMC_sdcse_2.png
SDCs_beslutsstruktur_276x94_.png
Entreprenörer_som_produktionsrapporterar.pngOm SDC

Varje år hanterar SDC information om virkesvärden för mer än 70 miljarder kronor. Från skördare, skotare, avlägg och lastbil till mätplatser, industrier och värmeverk – våra kunder vill ha exakta besked. De vill redovisa, planera, optimera, effektivisera, estimera och följa upp den egna affären.

På uppdrag av den samlade skogsnäringen håller vi koll på skogens data. Vi är informationsnavet i kedjan mellan skog och industri.

SDC Ek för

 

 Adress: Skepparplatsen 1, 851 83 SUNDSVALL
 Telefon: 060-16 86 00

 Kundtjänst: 060-16 87 00, kundtjanst@sdc.se

 Email: info@sdc.se

Följ oss

Facebook
LinkedIn